fbpx

3 Sugestii De Coliere Din Aur Pentru O Primă Impresie De Excepție

Bijuteriile reprezintă o extensie a persoanei noastre, oferindu-ne posibilitatea de a spune cele mai importante lucruri despre noi înainte să facem cunoștință cu cineva. Un lănțișor sau o brățară plină de pandantive pot fi semnul unei persoane pline de viață, energice, care mereu au o întâmplare amuzantă pregătită de a fi scoasă din buzunar.

Accesoriile simple pot spune despre cineva că are o personalitate introvertită, care își ține viața personală privată, dar care trece prin aceasta cu o notă de diplomație și finețe. Pare greu de crezut, însă personalitatea unei persoane poate fi ușor cuprinsă într-o bijuterie prețioasă din aur.

Deși stilurile acestora diferă de la una la alta, în acest articol vom rezuma trei tipuri de coliere pentru trei tipuri de persoane.

1.Colier cu pandantiv rotund

În ultima perioadă a început să circule un trend al lănțișoarelor cu pandantive rotunde. Deși simple, acestea denotă o doză de rafinament și finețe putând fi purtate cu orice tip de ținută, fie ea casual sau elegantă.

Spre exemplu, un colier unde pandantivul este negru poate inspira un aer de mister și eleganță subtilă, care stârnește curiozitatea oricui pentru a cunoaște mai bine purtătoarea unei astfel de bijuterii. Acest tip de colier se potrivește pe o maletă sau pe un decolteu în formă de inimă.

2.Colier simplu, cu bile

Există unele persoane care nu sunt fane ale colierelor cu pandantive excentrice sau chiar și simple, din varii motive. Dacă te numeri printre acestea, totuși dorești să porți un lănțișor fără vreun accesoriu adăugat, recomandate sunt cele cu bile colorate.

Acestea nu ies în evidență foarte mult, putând fi observate doar de un ochi atent și vigilent. Pentru ocazii unde ținuta este elegantă și invitații importanți, acest colier creează impresia de rafinament și delicatețe. Lănțișoarele cu bile, fără pandantive, se potrivesc cel mai bine cu decolteuri rotunde pentru a fi ușor de remarcat de cei din jur.

3.Colier cu pandative diferite

Pentru persoanele excentrice, mereu doritoare să fie remarcate prin ținuta lor și să ajungă în centrul atenției într-o cameră plină de oameni, lănțișoarele cu diverse modele de pandantive sunt cea mai potrivită alegere.

Un colier plin de pandative poate reprezenta și un subiect „de spart gheața” într-o situație socială nouă. Imediat cum persoanele din jurul tău vor remarca accesoriul, va apărea și întrebarea: „Wow, dar ce înseamnă pandativul acesta? Dar acesta?”. Oamenii adoră poveștile din spatele bijuteriilor, iar astfel atmosfera puțin tensionată din orice mediu necunoscut se poate reduce la zero rapid.

Așadar, atunci când vizitezi o bijuterie online, fii sigur că înainte de a realiza o achiziție vei face puțin research înainte, pentru a găsi produsele ideale. Investiția într-o bijuterie de calitate este una de lungă durată, așa că alege una care să te reprezinte întocmai!

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie

NEWSLETTER

Completeaza Formularul De Retur