fbpx

5 idei de bijuterii pentru copii: fă o bucurie celui mic

Ideile de cadou pentru copii nu se rezumă doar la jucării, hăinuțe sau cărți. Bijuteriile, chiar și pentru cei mici, vor rămâne o amintire pentru o perioadă lungă de timp, dar și un accesoriu pe care îl vor purta zilnic.

Indiferent dacă e băiat sau fată, bijuteriile vor arăta mereu bine și vor fi un cadou pe care, cu siguranță, nu îl vor primi în dar de la fiecare. Pentru cei mici, metalul din care sunt confecționate bijuteriile este foarte important. Specialiștii recomandă să alegem fie bijuteriile din aur galben, fie cele placate cu aur, deoarece este un metal care nu provoacă alergii, și nici nu conține substanțe toxice, cum ar fi argintul sau aurul alb care pot conține nichel.

Îți propunem în continuare câteva idei de bijuterii care pot fi purtate de copii, fiind sigure și potrivite pentru viața activă a celor mici:

1. Pandantivul talisman

Dacă motivul cadoului este botezul, o idee bună ar fi talismanul pandantiv în formă de îngeraș. Acesta va proteja copilul și va atrage protecția divină. Desigur, poți alege și alt tip de talisman care i-ar putea aduce noroc copilului, cum ar fi o frunză de trifoi. De asemenea, poți alege și modele jucăușe, cum ar fi ursuleț, inimioară, steluță etc. pentru fete și căluți, mașinuțe etc. pentru băieți.

2. Un lănțișor din aur cu prenume

Acest tip de bijuterie este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete de orice vârstă. Este o bijuterie care ar putea fi purtată chiar și la maturitate, fiind un element care îi reprezintă-prenumele. Pentru litere poți alege un stil clasic sau unul mai deosebit, în funcție de preferințe, opțiunile sunt diverse.

3. Brățară personalizată

În același trend al bijuteriilor personalizate se includ și brățările. În funcție de preferințe, brățara poate fi în întregime din aur sau doar cu un medalion din aur și un șnur din mătase pentru care mulți preferă, în special, culoarea roșie. Pe medalion poate fi gravat prenumele, data nașterii, un mesaj scurt sau diverse forme. Această bijuterie poate fi purtată pentru o lungă perioadă de timp, fiind reglabilă și poate fi adaptată odată cu creșterea copilului.

4. Cercei

În mod special pentru fetițe, cerceii sunt o alegere foarte bună. În funcție de vârsta copilului, poți alege diverse modele. Dacă este vorba despre un bebeluș, ar trebui să fii atent, în special, la închizătoare. Aceasta trebuie să fie sigură pentru a evita să se deschidă din întâmplare, dar nici să nu-l deranjeze. Ar fi recomandat ca pentru cei mici să alegi cercei cu șurub sau cu prindere cu arc.

5. Brățară pentru picior

Brățările pentru picior au devenit o tendință în rândul bijuteriilor pentru copii. În primul rând, acestea sunt considerate a fi mai sigure decât alte piese. Aceasta poate fi de diverse forme și modele. Poți alege ceva asemănător cu brățările personalizate pentru mână sau poți opta pentru o brățară simplă. Este recomandat să fii atent la materialul din care este confecționat și la sistemul de închidere pentru siguranța copilului.

Așadar, bijuteriile pentru copii au devenit din ce în ce mai populare. Gama de produse se diversifică în mod constant, iar părinții sunt foarte încântați.

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie