fbpx
[hfe_template id='4452']

5 Modele De Bijuterii Din Aur Pe Care Să Le Porți Iarna

Iarna se apropie cu pași repezi, ziua deja a început să scadă, iar hainele groase își fac din nou apariția în garderoba noastră de zi cu zi. Deși în sezonul rece cu toții ne dorim să ne luăm cât de multe straturi călduroase pe noi pentru a ne simți confortabil, să nu uităm de accesoriile care aduc întotdeauna un plus de eleganță oricărei ținute. În acest articol vom prezenta top 5 bijuterii din aur care vor însenina orice zi friguroasă de iarnă!

1. Coliere cu pandantive

Pandantivele sunt simbolice pentru fiecare persoană, căci în spatele fiecăruia se ascunde câte o poveste ce abia așteaptă să fie spusă. Lănțișoarele cu pandantive simple (de ex: cu fluturi, flori sau cruci) se potrivesc oricărei ținute, dar mai ales celor care conțin o maletă pe gât.

O sugestie de accesorizare ar fi purtarea unui lănțișor scurt și fără pandativ, iar în completarea sa să vină unul lung și cu pandativ. Acestea vor ajuta ținuta să fie atât casual, cât și cu bun gust.

2.Cercei lungi

Pe lângă paltoane sau geci groase, revin în uz căciulile sau beretele în această perioadă. Pentru a da un strop de culoare chipurilor înfrigurate, sunt recomandați cerceii lungi, rotunzi sau cei cu modele. Spre exemplu, cerceii care au câte un fulg de nea pe fiecare cerc, ceea ce este potrivit sezonului friguros.

De preferat sunt cerceii cu încuietori sigure, care nu se vor descheia de fiecare dată când scăpăm de fular sau căciulă. Ceea ce este frumos la aur este posibilitatea de a fi asortat cu aproape orice culoare; mai jos se regăsesc o pereche de cercei lungi, cu piatră roz, care oferă o sclipire aparte ținutelor monorcome și călduroase de iarnă.

3.Brățări de aur

Iarna nu este întotdeauna un anotimp plăcut, frigul străpugându-ne câteodată până în măduva oaselor. De aceea, este important ca în acest sezon să ne folosim de orice lucru care să ne facă ne simțim puțin mai bine.

Un accesoriu care ar trebui folosit des, dar este uitat, sunt mănușile. Din cauza frigului, pielea mâinilor crapă și nu este o senzație deloc plăcută. Mănușile țin de cald mâinilor, dar sunt și o piesă de îmbrăcăminte elegantă și care poate fi combinată cu o brățară elegantă. Dacă brățara respectivă are și un pandativ micuț, dar de efect, ținuta capătă un plus de valoare.

4.Brățări pentru el

Pentru a nu uita de bărbați în acest articol, vom discuta și de câteva bijuterii potrivite pentru ei în perioada friguroasă. Brățările pentru bărbați trebuie să aibă un diametru mai gros și lat decât la femei, așa că se recomandă cele cu zale. Ele pot fi purtate peste mânecile maletelor mulate sau sub pulovere groase.

5.Lanțuri de aur pentru bărbați

Nu în ultimul rând, există domni care preferă lanțurile în loc de brățări. Pandantivele în acest caz sunt mai rare, iar de aceea sunt recomandate modele simple și puțin mai groase.

Bijuteriile de calitate nu numai că ne fac viețile mai frumoase, dar ne vor însoți multe ierni de aici încolo dacă le prețuim și îngrijim cu drag, atenție, iubire.

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie
[hfe_template id='4748']

Completeaza Formularul De Retur