fbpx

Cel Mai Recent Ghid De Asortare Al Bijuteriilor Din Aur

Când vine vorba de a purta bijuterii din aur, foarte multe persoane se gândesc că nu este absolut necesar să le integreze într-o anumită formă. Cu alte cuvinte, sunt de părere că ele pur și simplu trebuie să fie, eventual cât mai multe. De fapt, nu este chiar așa, deoarece accesoriile purtate cu atenție, integrate perfect într-o ținută, armonios și asortat, pot transforma o stilizare la început simplistă în ceva deosebit de special, cu efecte radiante și rafinate. Trebuie să știi de la început cum să le integrezi într-o ținută, deoarece cu bijuteriile este foarte ușor să exagerezi.

Iată câteva sfaturi privitoare la cum să asortezi armonios bijuteriile pentru a arăta splendid!

Asortarea hainelor cu bijuteriile din aur

Bijuteriile din aur arată perfect în asociere cu articole în culori calde. De exemplu, cerceii arată perfect în combinație cu galben, portocaliu, galben-verde și chiar roșu. Foarte multe persoane fac greșeala de a purta bijuterii din aur alături de articole vestimentare albe – rochii, cămăși sau sacouri. Dacă mizezi pe astfel de ținute, optează pentru nuanțe de bej, crem, nu alb pur. Pentru persoanele cărora le plac hainele în culori reci, bijuteriile argintii sunt mult mai potrivite.

Câte bijuterii din aur pot purta?

Înainte de toate, important este ce porți, nu cât porți. Dacă alegi să porți un set vestimentar, în culori neutre, poți de asemenea opta pentru toată suita de bijuterii: cercei, colier, inel, brățară. Dacă porți culori mai contrastante, care ies în evidență, optează doar pentru o bijuterie simplă, care abia iese în evidență, cum ar fi un inel rafinat, micuț. De fapt, în funcție de stilul ales, poți integra un anumit volum de bijuterii, însă o ținută formală, de afaceri, presupune un număr mic.

Cum alegi bijuterii din aur în funcție de fizionomia feței

Bijuteriile potrivite chipului tău pot foarte mult accentua frumusețea. În schimb, acestea trebuie să se potrivească trăsăturilor pentru a obține efectul dorit, respectiv tenului:

  • tenul deschis – bijuterii aurii sublime, cum ar fi o brățară cu modele aplicate, bijuterii roz-aurii;
  • ten cu o nuanță rece – bijuterii din argint, aur alb, platină;
  • ten auriu, adesea cu pistrui vara – bijuterii aurii;
  • ten foarte deschis – bijuterii din aur alb.

Ce zone ale corpului poți accesorizare

Există mai multe zone ale corpului unde poți purta bijuterii, atrăgând atenția asupra lor:

  • zona gâtului – cercei și coliere, însă este foarte important ca doar o bijuterie să iasă cel mai mult în evidență, nicidecum amândouă;
  • zona mâinilor – la mâini poți adăuga cele mai multe bijuterii, cum sunt inele, brățări, chiar și un ceas de mână din aur. În general, sunt îndeajuns 2, maximum 3 bijuterii pentru mâini, deoarece nu vei vrea să supraîncarci această zonă.
  • zona picioarelor – poți integra o brățară de picior ținutei tale de vară, pentru a obține efectul unei eleganțe deloc forțate.

Acestea ar fi „regulile de aur” ale purtării bijuteriilor din metale prețioase. Un secret ar mai fi să eviți purtarea simultană a două tipuri de bijuterii diferite, din metale prețioase diferite. Aurul, conform multor specialiști, ar trebui purtat doar la anumite ocazii (în special dacă porți bijuterii în număr mai mare), în timp ce aurul alb ori argintul se pot integra ușor în multe tipuri de ținute.

Descoperă 5 lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare în alegerea unui magazin online!

Să aibă posibilitatea de plată online

Înainte de toate, cu siguranță îți dorești ca magazinul respectiv să îți ofere mai multe alternative de plată a produselor. Dincolo de plata tradițională, cash, care a început să fie din ce în ce mai puțin practicată, este foarte important ca un magazin online să aibă posibilitatea de plată online. Asigură-te că magazinul ales dispune de această opțiune, facilitând posibilitățile clienților.

Să specifice termenul de livrare

Termenul de livrare este foarte important, deoarece îți dorești să știi când vei primi bijuteria pe care ai ales-o. Poate vrei să o porți la un eveniment anume, poate vrei să o oferi cadou cuiva și din acest motiv este esențial să știi când va ajunge la tine. Un magazin online de bijuterii care își respectă clienții îți va oferi întotdeauna detalii specifice privitoare la termenul de livrare.

Să aibă prețurile la vedere

Poate unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă transparența prețurilor. Un magazin online ar trebui să aibă la vedere prețurile bijuteriei, pentru a ști cât ești nevoită să plătești. Este un criteriu pe care foarte mulți clienți îl au în vedere, pentru a se putea alinia bugetului pe care îl au la dispoziție. Un magazin de calitate mereu va fi transparent cu prețurile produselor sale.

Să descrie fiecare bijuterie în parte

Chiar dacă știi ce vrei să cumperi – o bijuterie – este esențial să știi ce fel de bijuterie cumperi. Un magazin online de calitate, pentru care experiența de cumpărare a clienților primează, este un magazin care îți pune la dispoziție descrieri specifice ale produselor. De asemenea, îți oferă și poze clare și calitative ale produselor, pentru a-ți facilita procesul de documentare.

Să afișeze părerile altor clienți despre bijuterii

Foarte multe persoane consultă cu atenție părerile și review-urile altor clienți despre magazinul respectiv, înainte de a face achizițiile. Magazinele online care au o politică transparentă și care afișează review-urile altor clienți sunt cele care, de obicei, au cei mai mulți clienți. Asigură-te că magazinul ales are recenzii și păreri ale clienților, integrate în website-ul de comercializare.

Pentru a face achiziții sigure nu doar din punct de vedere al satisfacției cumpărătorului, însă și din punct de vedere al achiziției, asigură-te că magazinul ales îndeplinește cel puțin patru dintre criteriile de mai sus. Astfel, vei fi sigură nu doar că primești produsul ales întocmai așa cum îți este prezentat, ci și că îl vei primi la timp, spre satisfacția maximă a achiziției.

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie

NEWSLETTER

Completeaza Formularul De Retur