fbpx
[hfe_template id='4452']

Cercei Din Aur Pentru Cei Mici: 5 Modele De Explorat

Mereu ne dorim ce e mai bun pentru copii noștri, încă de la începutul vieții lor. Le punem bazele chiar de când încep să vorbească, îi învățăm să fie oameni buni și să fie ei însăși mereu indiferent de circumstanțe. Cel mai frumos lucru pe care îl putem face pentru cei mici este să îi învățăm să își pună amprenta personală în tot ceea fac.

De aceea, apelăm la mici trucuri care să dezvăluie lumii întregi ce tip de personalitate au. Bijuteriile sunt un mod simplu de exprimare și prezentare a acesteia, așa că în articolul ce urmează vom prezenta câteva modele de luat în considerare atunci când dorim să le cumpărăm copiilor cercei de aur.

Copii sunt mereu încântați de desene sau modele cu animale haioase, așa că o primă opțiune potrivită pentru cercei sunt cei cu animăluțe. O rățușcă lipită pe câte un cercel, un elefant sau chiar personajele preferate din filmele animate sunt elementele perfecte pentru o bijuterie din aur pentru copii. Astfel de modele sunt adecvate pentru copii cu vârsta ce variază de la câteva luni până la 5-6 ani.

Dacă doriți să optați pentru modele mai simple, cele mai simpatice opțiuni sunt cele cu pandantive în formă de inimioare sau floricele. Aceste tipuri de cercei sunt potrivite pentru ținutele de zi cu zi pentru școală sau grădiniță, dar și la ocazii speciale. Pandantivele cu floricele sau inimioare pot fi asortate la rochițe sau costume cu același print.

Pentru un model atemporal, care poate fi purtat și peste ani, este recomandată achiziționarea unor cercei simpli, cu pietricele de-a lungul lor. Aurul rezistă în timp dacă este întreținut, așa că niște cercei simpli și prețioși pot fi purtați de copilul dumneavoastră până la adolescență. Peste ani, astfel de piese de bijuterie vor deveni valoroase ca preț și nu numai.

Când alegeți cerceii pentru copilul vostru, este important să vă orientați spre cei mici și cu încuietoare sigură, pentru a nu deforma lobul urechii. În plus, cerceii de aur de 14k sunt cei mai potriviți pentru cei mici, deoarece nu se deteriorează în timp. Aurul este cel mai bun metal pentru cercei deoarece are cel mai mic risc de provocare a unor alergii nedorite și nu se poate oxida, precum argintul.

Închizătorile recomandate oricărui părinte care dorește să cumpere cercei copiilor sunt următoarele:

  • încuietoare cu șurub și capac de protecție ( cel mai popular);
  • tortițele clasice (la nou născuți, închizătorile se află în față pentru a evita desfacerea accidentală);
  • încuietorile în tub (specifice cerceilor rotunzi).

Toate aceste mecanisme de închidere sunt concepute special pentru comfortul celor mici și, mai ales, evitarea unor situații periculoase pentru aceștia.

Așadar, când alegeți cerceii pentru copiii dumneavoastră, trebuie să căutați cele mai ușoare modele, fără vreun pandantiv care să fie agățat deoarece cel mic va fi tentat să tragă de el și se va răni. Alegem ce e mai bun pentru copiii noștri, nu-i așa?

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie
[hfe_template id='4748']

Completeaza Formularul De Retur