fbpx

Cum asortăm un colier cu un inel? Sfaturi pentru iubitorii de aur

Nu doar o dată ai auzit ideea care susține că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Te-ai întrebat de ce? Pentru că bijuteriile sunt un aport la frumusețea unei femei. Acesta este motivul pentru care tu, femeie, trebuie să porți bijuterii. Ești deja frumoasă, aceste accesorii vin doar să sublinieze anumite particularități.

Două elemente de bază pentru o ținută sunt colierul și inelul. Este important să ții cont de ele, pentru că atrag atenția asupra a două zone diferite a corpului. Ia în calcul câteva recomandări atunci când decizi să alegi aceste două accesorii:

  1. Atunci când porți mai multe bijuterii, una dintre ele trebuie să fie „vedeta”, iar celelalte vin să o completeze. Este important ca o singură zonă să fie scoasă în evidență: gâtul, mâinile, urechile, etc. Dacă ai decis să alegi un colier mai îndrăzneț, atunci alege un inel mai subtil, pentru a fi sigură că întreaga atenție va fi asupra colierului. Este valabil și invers, dacă decizi să porți un inel masiv, cu o piatră voluminoasă, asigură-te că restul accesoriilor nu vor distrage atenția.
  2. Dacă scopul look-ului tău este să scoți în evidență ținuta, atunci bijuteriile pe care le vei alege trebuie să fie simple, scopul lor este să evidențieze vestimentația și să nu distragă atenția.
  3. Dacă îți dorești să combini un colier din argint și unul din aur, nu mai sta pe gânduri. Regula de a nu amesteca metale, nu mai este în vigoare astăzi. Le poți combina așa cum vrei tu și ținuta va fi, cu siguranță, fabuloasă.
  4. Chiar dacă pui accentul pe o singură zonă, încearcă să nu exagerezi cu numărul și tipul de bijuterii. Dacă ai ales să pui accent pe zona decolteului și îți dorești să porți mai multe coliere, îți recomandăm să fie de lungimi diferite. De exemplu, ai putea să optezi pentru unul scurt, unul mediu și unul mai lung, însă în niciun caz trei de aceeași lungime, deoarece s-ar putea încurca între ele și, cu siguranță, nu va mai arăta estetic. În cazul inelelor, dacă optezi pentru mai multe, ar fi bine ca doar unul dintre ele să aibă o piatră masivă, iar restul să fie mici, simbolice.
  5. Zona unde porți o bijuterie, este mereu expusă. Fii sigură că ai mâinile hidratate, manichiura îngrijită pentru ca inelul să fie drept o completare a acestor trăsături fine. Pentru zona colierului, fii sigură că nu există alte elemente (cum ar fi nasturii) cu care să se suprapună și să fure din farmecul bijuteriei.
  6. Alege bijuterii de calitate. Cele confecționate din aur vor avea o durată de viață mai mare și vei putea, cu siguranță, să le transmiți și următoarelor generații. Bijuteriile care nu sunt create din metale prețioase își vor pierde rapid din strălucire, culoare și vor diminua din frumusețea ținutei pe care o vei purta, fiind asociată cu accesorii de proastă calitate.

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie

NEWSLETTER

Completeaza Formularul De Retur