fbpx

Cum îți creezi o apariție incendiară la o cină de business?

Există momente importante în viața noastră în care ne dorim să arătăm foarte bine. Fie că ne pregătim să încheiem un contract important pentru afacerea proprie, fie participăm la un eveniment rar în familie sau pur și simplu, vrem să arătăm într-un mod aparte într-o anumită zi pentru persoana iubită, pentru o ținută impresionantă avem nevoie de câteva lucruri deosebite. Descoperă sfaturile noastre în rândurile următoare!

O cină de business?

Este important să găsim exact costumul care se poartă în acel sezon, dacă firma cu care urmează să încheiem contractul este una foarte pretențioasă în ceea ce privește eticheta de business. Pantofi moderni, comozi și o poșetă foarte bine asortată, o coafură care să nu atragă mult atenția, o bluză din mătase naturală sunt doar câteva sugestii.

Va trebui să ne adaptăm la locul unde va avea loc întâlnirea, la vârsta persoanei cu care vom discuta despre afaceri și cu care, probabil, vom semna contractul. Pe lângă toate aceste lucruri importante, mai avem însă nevoie de ceva care să ne facă să strălucim de frumusețe, eleganță și rafinament.

Bijuteriile

Sunt accesoriile cele mai importante în ceea ce privește întâlnirile pretențioase. Întotdeauna un set de bijuterii frumos realizate va atrage toate privirile și admirația persoanelor din jurul nostru. Așadar, dacă nu ați studiat până în momentul de față ofertele tuturor producătorilor de bijuterii din apropiere, este timpul să faceți acest lucru.

Bijuteriile realizate din pietre prețioase sunt recomandarea cea mai bună pentru a străluci în adevăratul sens al cuvântului la o cină importantă de afaceri. Bine asortate cu vestimentația, potrivite cu culoarea ochilor și cu propriile gusturi,  nu vor da greș niciodată.

Pot fi discrete și suficient de moderne încât să se facă remarcate repede. Pot fi sub formă de cercei, o brățară mai lată sau chiar și o broșă simplă. Un colier sobru sau un inel simplu dar frumos lucrat, de asemenea, sunt recomandate dacă cina urmează să aibă loc într-un loc impunător și somptuos.

Puteți opta pentru bijuterii veritabile din diamante. Acestea sunt la modă întotdeauna și impresionează extrem de mult la prima vedere. Pot reprezenta o alegere foarte bună și bijuteriile simple fără pietre, însă, trebuie să fie foarte frumos lucrate și mai ales, vizibile.

Un ceas din aur alb sau galben poate fi alegerea potrivită pentru aproape orice ținută importantă de afaceri. Alegeți o poșetă simplă, moderat de mare asortată bine cu pantofii, o eșarfă colorată care să ofere o pată de culoare fără să iasă foarte mult în evidență.

Codul restaurantului

De cele mai multe ori, toate întâlnirile de afaceri au loc în cele mai importante restaurante. Dacă sunteți la început de drum și dacă nu ați frecventat cele mai renumite restaurante din oraș, atunci, înainte de a participa la o cină de afaceri, cereți câteva relații despre locul unde urmează să mergeți. Multe dintre locații au și anumite coduri vestimentare. În funcție de acestea, vă veți adapta și ținuta vestimentară.

În concluzie, rețineți că acele ținute elegante care ne fac să strălucim de frumusețe și eleganță sunt cele comode, care se potrivesc perfect felului nostru de a fi de zi cu zi. Abia atunci ne vom simți nestingheriți, vom fi noi înșine și vom crea o impresie foarte bună celor din jurul nostru. Succes!

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie