fbpx
[hfe_template id='4452']

De Ce Să Alegem Brățări Din Aur Cu Șnur?

Brățările din aur cu șnur nu doar că devin din ce în ce mai la modă, dar nu se vor demoda chiar niciodată. Dincolo de asta, aceste opțiuni sunt perfecte pentru bebeluși, care, atunci când sunt micuți, au tendința de a trage de lucruri, de a se juca cu ele, riscând să le rupă. Brățările din aur cu șnur sunt rezistente, sunt frumoase și, de asemenea, mult mai sigure spre a fi purtate de către cei mici. Cel puțin în primii ani de viață, acestea reprezintă cea mai bună alternativă care poate fi aleasă, ca urmare a rezistenței, durabilității, fără a face compromisuri de estetică și design.

Iată câteva motive pentru care brățările din aur cu șnur sunt o alegere perfectă!

Siguranța purtării

Brățările din aur cu șnur nu doar că prezintă un design atrăgător, pe placul copiilor, însă sunt și foarte rezistente, de înaltă calitate. Aurul este un metal non-alergic și nu prezintă riscuri pentru pielea sensibilă a bebelușului. De asemenea, șnurul folosit este moale, flexibil, frecvent fabricat din materiale naturale hipoalergene. Aceste lucruri împiedică eventualul disconfort al purtării, precum și riscul de vătămare în timpul frecării.

Durabilitatea bijuteriei

Aurul este un metal prețios foarte durabil, rezistent la coroziune. Așadar, rezistă fără niciun fel de problemă uzurii zilnice, iar o brățară din șnur cu față zâmbitoare, de exemplu, va fi fără niciun dubiu o amintire prețioasă de-a lungul anilor. Șnurul este rezistent la tracțiune, însă și la întindere, ceea ce face ca bijuteria să fie mult mai rezistentă, chiar și atunci când bebelușul care este curios va încerca să tragă de ea.

Valoarea sentimentală și simbolică

O brățară din aur cu șnur și îngeraș poate avea o încărcătură emoțională aparte, simbolizând și transmițând mesajul grijii, atenției și protecției. Bijuteriile din aur întotdeauna au atât o valență estetică, cât și o însemnătate specială, aparte. Brățările din aur cu șnur pot fi considerate drept un cadou de familie, o moștenire, transmițând ideea de familie, protecție și sentimente profunde și autentice, de bunăstare și grijă față de cei dragi.

Tradiția culturală și superstițiile

În unele culturi, bijuteriile din aur pentru bebeluși, cu șnur roșu, se consideră că aduc noroc și că îl protejează pe cel mic de energiile negative. Ce alt exemplu poate fi mai relevant decât o brățară din aur cu șnur și trifoi cu patru foi? Atractive pentru bebeluși, îndeplinind criteriile de siguranță a purtării și durabilitate, bijuteriile vor conferi un aspect sofisticat și elegant, în timp ce îi vor proteja pe micuți de deochi. Roșul este foarte des purtat de către nou-născuți!

Aspectul estetic aparte

Dincolo de toate acestea, bijuteriile cu șnur au un aspect aparte: rafinat, subtil și atrăgător. Din aceste motive, sunt atractive pentru copiii care nu sunt obișnuiți să poarte bijuterii, însă încetul cu încetul încep să se obișnuiască și să le iubească. O brățară cu cruciuliță, ornamentată cu mai multe pietre prețioase strălucitoare, este o alegere de nerefuzat!

Brățările din aur cu șnur sunt perfecte pentru bebelușii mici care, purtându-le, vor fi mereu în pas cu moda. Acestea au și o componentă emoțională aparte, pe care părinții le-o transmit celui mic în cele mai rafinate și elegante moduri: oferind o bijuterie care poartă mesajul respectului, mesajul iubirii și aprecierii!

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie
[hfe_template id='4748']

Completeaza Formularul De Retur