fbpx
REDUCERI Permanente: PESTE 2000 lei: cod BRILIANT10 // PESTE 3500 lei: cod BRILIANT20 // PESTE 6000 lei: cod BRILIANT30

Despre Noi

Povestea Noastra

Bijuteria Briliant a pornit de la un vis. Eram două persoane care voiam să oferim femeilor bijuterii cu adevărat autentice, valoroase și care să inspire o emoție. Ne-am dorit să creăm un brand prietenos, care să ofere clienților o stare de bine, dar în același timp să inspire eleganță, sofisticare și încredere.

Ca proprietari ai afacerii suntem extrem de implicați, iar oamenii observă și apoi apreciază acest lucru. Ne-am dorit să creăm magazine de bijuterii sunt fiecare potențial client să fie tratat cu un zâmbet și cu respect. Brandul nostru oferă unui client un raport excelent calitate-preț. Bijuteriile oferite sunt noi, sunt realizate 100% din aur și au un preț corect.

Suntem aici să ajutăm femeile serioase, cărora le place luxul să strălucească precum un diamant atunci când merg într-un loc. Pornind de la 2 oameni dedicați și pasionați, după 10 ani, am reușit să facem brandul Briliant cunoscut, dar mai ales să mărim echipa după 5 ani de muncă asiduă, presărată cu eforturi economice uriașe.

Am adus oameni care să aibă aceleași valori ca noi și care să ne ajute să ducem acest vis pe cele mai înalte culmi. La începutul activității noastre am importat bijuterii din aur și argint, produse deosebit de frumoase, dar și de calitate ridicată certificate de partenerii externi, iar noi veneam cu garanția post-vânzare către clienții noștri.

Datorită spiritului inovativ și a creativității de care suntem capabili, am reușit să creăm în propriul nostru atelier bijuterii personalizate care au bucurat o mare parte din clienți. Le-am satisfăcut atât dorințele, cât și imaginația, fapt ce i-a determinat să revină.

Pe termen lung ne dorim să oferim clienților și partenerilor noștri atât produse, cât și servicii excelente, elemente ce stau la baza unei relații de respect și încredere. Îndrăzneala de a visa mare, de a căuta oportunități și mai ales, de a pune dragoste în tot ceea ce facem sunt ingredientele de bază ale Bijuteriei Briliant. Pentru noi Briliant înseamnă accesibilitate, calitate și seriozitate. Acestea sunt valorile brandului nostru.

Dorim să oferim emoții pozitive clienților noștri și să le facem viața mai frumoasă prin fiecare bijuterie achiziționată pentru sine sau pentru a o face cadou cuiva drag. Scopul nostru este să ajutăm fiecare femeie să aibă clipa sa de celebritate, momentul în care toate privirile să se întoarcă asupra sa și să se simtă ca o vedetă! Vă așteptăm!

Mai Multe Detalii Despre Noi

4 Locatii Fizice

Pentru a aduce bucurie cât mai multor persoane, vă așteptăm cu drag și entuziasm în 4 locații fizice care includ: Argeș, Pitești și Topoloveni.

Agentia Bascov

Str. Paisesti DN, Bl. D1, Parter,
Bascov, Arges

Agentia Exercitiu

Str. Exercitiu, Bl. D17,
Parter, Pitesti

Agentia Magnolia

B-dul I.C. Bratianu, Nr. 10, Bl. B2, Parter, Pitesti

Agentia Topoloveni

Calea Bucuresti Bl. P31a, Camera 1, Parter, Topoloveni

Motive Să Alegi Bijuteria Preferată

Iată care sunt motivele pentru care Bijuteria Briliant este alegerea potrivită.

1. Garanție 24 de luni

Protecție totală pentru aurul tău - Garanție de 24 de luni pentru calitatea și autenticitatea aurului.

2. Împachetare gratuită

Oferim împachetare cadou gratuită la orice bijuterie achiziționată și pregătim cu dragoste și atenție coletul spre livrare.

3. Livrare rapidă în 1-3 zile

Livrăm rapid prin curier bijuteriile în 1-3 zile lucrătoare și oferim transport gratuit la comenzile peste 5000 lei.

4. Plata în 2 sau 3 rate

Alege să plătești folosind cardul de cumpărături și ai posibilitatea de plată a bijuteriilor în 2 sau 3 rate.

CLIENTELE NOASTRE

Shopping Cart

Completeaza Formularul De Retur