fbpx

Ghid De Alegere Bijuterii: Cum Alegem Brățara Pentru El

Se spune că pentru femei este ușor de cumpărat un cadou, în majoritatea cazurilor, însă când vine vorba de bărbații din viața noastră… ce le putem oferi cadou?! Ei spun că nu își doresc nimic, însă cât adevăr să fie în astfel de afirmații?

Gestul de achiziționare în sine este unul simbolic și important, dar și rezultatul final trebuie să fie pe măsură. Așadar, în acest articol vom parcurge câțiva pași esențiali pentru a cumpăra cea mai potrivită brățară pentru bărbații din viața noastră.

În primul rând, atunci când alegem o brățară trebuie să luăm în calcul faptul că un bărbat are încheietura mai groasă decât a unei femei, deci designul diferă puțin. Desigur, nu toți bărbații preferă o astfel de brățară destul de evidentă, așa că următoarea opțiune ar fi un model ceva mai modern, mai delicat.

Bijuteriile spun o poveste, așa că evoluția modei bărbătești le oferă și domnilor să își pună amprenta personală într-o ținută și să spună multe despre ei fără niciun cuvânt exprimat oral. În al doilea rând, ce mai este de luat în considerare atunci când vrem să cumpărăm o brățară pentru un bărbat, este posibilitatea de a combina materialele sau culorile.

De exemplu, dacă un bărbat obișnuiește să poarte ceasuri masive care ies ușor în evidență, este de preferat achiziționarea unei brățări din zale groase, care să se potrivească perfect cu accesoriul anterior menționat. Într-o brățară din aur se incorporează foarte ușor și în mod elegant pietrele de culoare albastre închis, deoarece pot fi asortate facil la orice fel de tip de ținută.

Pentru bărbații care au o încheietură mai subțire sau pur și simplu preferă brățările mai delicate, cele mai căutate sunt cele tip tennis. Deși acestea își au originea în accesorii feminine, s-a făcut rapid tranziția la genul masculin. Brățările tennis sunt cunoscute pentru versatilitatea lor, așa că ele pot fi integrate rapid unei ținute de zi cu zi, elegantă sau business.

Când alegem un astfel de cadou, trebuie întotdeauna să luăm în considerare personalitatea bărbatului pentru care dorim să cumpărăm. Este o persoană excentrică, una căreia îi place să atragă atenția asupra sa? Sau este una mai rezervată? În primul caz, cel mai adecvat model de brățară este unul cu un diametru și zale mari. Brățările fine sunt potrivite pentru cineva mai rezervat și pot fi potrivite rapid cu un ceas.

Brățările din aur sunt o investiție destul de costisitoare, însă de lungă durată deoarece sunt rezistente la apă, zgârieturi și nu se rup ușor. Ele sunt și ușor de curățat, întreținerea putând fii realizată cu o lavetă de șters ochelarii de vedere.

Accesoriile din aur sunt elegante la bărbați, însă purtarea lor în exces poate denota prost gust și crearea unei prime impresii greșite. De aceea, avem nevoie de măsură în tot ceea ce alegem să purtăm.

În concluzie, o brățară este un cadou prețios pentru un bărbat, iar cele din aur sunt de durată și versatile oricărui stil vestimentar! Bijuteriile nu sunt doar pentru femei, bărbații putându-se bucura la fel de mult de beneficiile acestor accesorii ce completează o ținută.

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie

NEWSLETTER

Completeaza Formularul De Retur