fbpx

Ghid De Bijuterii Bebeluși: Tot Ce Trebuie Să Știi

Când vine vorba de bijuterii pentru bebeluși, lucrurile sunt destul de simple: aceștia vor adora orice sclipește, orice strălucește și le atrage privirea. Da, și bebelușii pot fi la modă, și bebelușii pot fi fashion și mereu în pas cu tendințele actuale. Iar acest lucru înseamnă că bijuteriile nu ar trebui să lipsească din garderoba lor. Cu toate acestea, înainte de a alege o anumită bijuterie, ar fi de dorit să iei în considerare câteva aspecte importante. Bebelușii nu sunt mofturoși, cel puțin nu în primii ani de viață, dar cu siguranță îți dorești tot ce este mai bun pentru copilul tău.

Descoperă un ghid de bijuterii bebeluși care acoperă tot ce ar trebui să știi despre acestea!

Siguranța este principalul criteriu

Când ești în căutare de bijuterii bebeluși, siguranța ar trebui să fie cel mai important criteriu de alegere. Ce înseamnă asta? Înseamnă că bijuteria ar trebui să nu conțină piese prea mici și ușor de detașat, care pot fi înghițite de către copil. Evită bijuteriile cu forme ascuțite, optând pentru o bijuterie rotundă, cum ar fi o brățară cu fețe zâmbitoare pentru copii.

Atenția la eventualele alergii ale bebelușului

Un alt criteriu care ține de siguranță este reprezentat de faptul că în primii ani de viață bebelușii au pielea foarte sensibilă, putând dezvolta alergii la metale sau alte materiale. Din acest motiv, optează întotdeauna pentru bijuterii fabricate din metale alergene: o brățară din aur de 14 karate sau din oțel inoxidabil, argint sterilizat. Evită, pe cât posibil, bijuteriile din nichel (alergen).

Alege întotdeauna dimensiunile potrivite

Asigură-te, de asemenea, că bijuteriile achiziționate sunt potrivite pentru dimensiunea și vârsta bebelușului. Brățările și colierele ar trebui să poată fi ajustate pentru a se potrivi dimensiunii și grosimii mâinii bebelușului, precum și gâtului bebelușului, în mod confortabil, așadar fără a fi mult prea strânse. De asemenea, cerceii ar trebui să fie ușori, pentru a nu solicita lobul urechii.

Supraveghează bebelușul cât mai mult posibil

Este foarte important, pe de altă parte, ca monitorizarea utilizării să fie relativ permanentă, mai ales atunci când bebelușul poartă bijuterii în casă. De asemenea, în timpul somnului bebelușul ar trebui să nu poarte cercei, de exemplu, deoarece aceștia îi pot cădea când se mișcă. Deoarece au tendința de a duce la guriță mai multe lucruri, bijuteriile pot fi înghițite.

Alege modele haioase, perfecte pentru bebeluși

Bebelușii pot fi reticenți când vine vorba de purtarea de bijuterii. Nu sunt obișnuiți cu acestea, motiv pentru care ar putea respinge ideea de a le purta. Din acest motiv, poți alege bijuterii cât mai pe placul lor, cum ar fi cercei cu peștișori sau o brățară cu fluturași. Cu design copilăros și pe placul celor mici, acestea sunt perfecte pentru bebeluși.

Există o gamă variată de bijuterii bebeluși de unde poți alege, însă este foarte important, de la bun început, să optezi doar pentru variantele sigure spre a fi purtate. Este vorba despre bijuterii mai mărișoare, în general, ale căror design nu prezintă forme ascuțite, care cresc astfel riscul și posibilitatea ca bebelușul să se rănească în timp ce le poartă.

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie