fbpx

Ghid Mărime Inel. Cum Alegi Mărimea Corectă Când Cumperi Online

Inelele sunt printre cele mai apreciate bijuterii din lume datorită modului în care împodobesc degetele, fie ele lungi și subțiri sau scurte și robuste. Ele exprimă o idee, un principiu și ne ajută întotdeauna să ne exprimăm personalitatea într-un mod sincer, misterios și atractiv. De aceea, avem nevoie de ele în viața noastră și pe degetele noastre. Totuși, dacă nu avem timp să mergem în magazine să cumpărăm ce ne place după ce probăm, achiziția online devine o opțiune eficientă, dar riscantă dacă nu știm să alegem corect mărimea inelului.

De aceea, pentru a alege mărimea corectă a unui inel când cumpărați online, urmați cu atenție și precizie următoarele etape:

  • Găsiți o metodă pentru a măsura mărimea degetului: Există mai multe metode pentru a măsura mărimea degetului acasă, rapid și fără instrucțiuni speciale. Puteți utiliza o bandă de măsurat specială pentru inele sau puteți folosi o panglică sau un fir de ață pentru a măsura circumferința degetului.
  • Aflați circumferința degetului: În general, mărimea inelului se măsoară prin circumferința degetului. Păstrați firul sau panglica în jurul degetului, lăsând puțin spațiu între deget și fir pentru a permite circulația sângelui. Măsurați circumferința în milimetri și notați-o pe hârtie.
  • Utilizati un ghid de mărimi de inele: Fiecare magazin online ar trebui să ofere clienților săi un ghid de mărimi de inele. Acesta va arăta o listă de mărimi de inele și circumferințele asociate acestora. Asigurați-vă că utilizați ghidul de mărimi al magazinului de la care cumpărați inelul, deoarece măsurile pot varia în funcție de țară sau de producător.
  • Verificați mărimea înainte de a face comanda: Dacă sunteți încă incert în legătură cu mărimea inelului, verificați mărimea încă o dată înainte de a face comanda. Unele magazine online oferă mostre de inele sau dimensiuni de hârtie pentru a vă ajuta să vedeți cum se potrivește inelul pe deget.
  • Luați în considerare ajustarea ulterioară: Dacă inelul pe care îl cumpărați nu se potrivește perfect, mulți bijutieri pot ajusta mărimea inelului după achiziționare, dar acest lucru implică și costuri noi, și deplasare până în acea locație. De aceea, este mai bine să alegeți bine din prima opțiune decât să ajustați ulterior, chiar dacă este posibil.

Concluzionând, este important să aveți grijă atunci când cumpărați inele online și să urmați ghidul de mărimi al magazinului pentru a vă asigura că veți cumpăra inelul de mărime potrivită. Cu puțină atenție la detalii, oricine își poate comanda un inel sau mai multe dintr-un magazin, o bijuterie online chiar dacă nu are ocazia să îl probeze înainte să comande.

Descopera Inelele Din AUR  →  Bijuterii Briliant (click aici)

Iti place articolul?

Distribuie
Distribuie