fbpx
REDUCERI Permanente: PESTE 2000 lei: cod BRILIANT10 // PESTE 3500 lei: cod BRILIANT20 // PESTE 6000 lei: cod BRILIANT30

Termeni Si Conditii

PREVEDERI GENERALE

Acest site este detinut si administrat de: ANCA SILVER GOLD SRL, JUD. ARGEŞ, SAT MICA COM. BASCOV, STR. MICA, NR.60, CAMERA NR.1 CUI: RO29241635 J03/1421/2011, capital social 100.250 lei, IBAN: RO27CCB00030RON0509820 Banca: CEC Bank Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ANCA SILVER GOLD SRL prin intermediul magazinului online www.bijuteriabriliant.ro catre cumparator. Denumirea comerciala BIJUTERIA BRILIANT este marca inregistrata fiind folosita de catre ANCA SILVER GOLD SRL pentru magazinele sale fizice si on-line. Aceasta denumire, folosita in cuprinsul acestor Termeni si conditii precum si in alte acte si documente publicate pe acest site, va face referire la ANCA SILVER GOLD SRL Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse conditiilor de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesarea si utilizarea site-ului www.bijuteriabriliant.ro reprezinta acordul dumneavoastra, in mod expres si fara echivoc, asupra acestor termeni si conditii. Va rugam sa luati la cunostinta ca orice alte acorduri anterioare intre dumneavoastra si BIJUTERIA BRILIANT sunt inlocuite prin prevederile mentionate pe acest site. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile mentionate, va rugam sa nu utilizati site-ul www.bijuteriabriliant.ro. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, precum si continutul si/sau structura site-ului. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, specificatiile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site pot fi modificate in orice moment, fara sa fie necesara o notificare prealabila. Va rugam sa consultati permanent sectiunea de Termeni si Conditii, pentru a fi la curent cu orice modificari sau actualizari intervenite. O parte a produselor prezentate pe site nu este disponibila pentru vanzarea online, acestea fiind disponibile exclusiv in reteaua de magazine BIJUTERIA BRILIANT (puteti consula lista in sectiunea Gaseste O Locatie). Pentru orice informatii legate de aceste produse va rugam sa ne scrieti la adresa de email comenzi@bijuteriabriliant.ro.

DEFINITII: BIJUTERIA BRILIANT – marca inregistrata in Romania, ANCA SILVER GOLD SRL, persoana juridica de nationalitate romana, inregistrata cu nr. J03/1421/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO29241635, avand sediul social in JUD. ARGEŞ, SAT MICA COM. BASCOV, STR. MICA, NR.60, CAMERA NR.1. Site – reprezinta site-ul apartinand ANCA SILVER GOLD SRL., care se afla la adresa www.bijuteriabriliant.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre BIJUTERIA BRILIANT. Termeni si conditii – toti termenii si toate conditiile stocate pe site si care constituie termenii si conditiile in care se desfasoara activitatea de vanzare online pe www.bijuteriabriliant.ro Contract – comanda confirmata de catre BIJUTERIA BRILIANT Comanda – document electronic prin care cumparatorul solicita achizitionarea unor bunuri sau servicii prezentate in oferta magazinului online www.bijuteriabriliant.ro Continut – toate informatiile publicate pe www.bijuteriabriliant.ro Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseza site-ul www.bijuteriabriliant.ro Cumparator – persoana fizica sau juridica care a plasat o comanda pe www.bijuteriabriliant.ro Produs – orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizate Cumparatorului ca urmare a comenzii plasate si confirmate. Specificatii – toate caracteristicile produsului publicate pe site, inclusiv pret Marca – denumirea comerciala sub care e comercializat un produs prezentat pe site, in scopul indentificarii si diferentierii acestuia de alte produse similare existente pe piata Cont – sectiunea din site accesibila prin utilizarea unei adrese de email si o parola si care permite cumparatorului stocarea de informatii despre istoricul sau in site Wish list – pagina din site in care utilizatorul poate adauga produse pe care le considera a fi preferate si pe care le poate adauga in cosul de cumparaturi Cos de cumparaturi – pagina din site in care utilizatorul poate adauga produse pe care doreste sa le achizitioneze Recenzie – evaluarea scrisa pe site de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, in baza experientei sale personale cu privire la produs, prin care transmite daca produsul intruneste sau nu specificatiile comunicate de catre producator Rating – o clasificare acordata de catre un utilizator unui produs pubicat pe site, reprezentata prin stele de la 1 la 5 si bazata pe evaluarea comparativa a calitatii, standardului sau performantei respectivului produs Continut de utilizator – toate review-urile despre produse, intrebarile, mesajele sau raspunsurile scrise, imagini si alte materiale transmise de catre utilizator pe site.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Veti putea gasi pe site-ul nostru imagini statice, dinamice, prezentari multimedia, link-uri catre alte site-uri, precum si informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre BIJUTERIA BRILIANT, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Ne rezervam dreptul de a retrage o oferta de produse sau de a o putea modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre utilizatorii site-ului nostru. Pentru orice informatii privind produsele prezentate pe site, precum si cu privire la statusul comenzii dumneavoastra, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0765 049 049 in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 8 – 23.00 sau la adresa de email comenzi@bijuteriabriliant.ro. Puteti achizitiona produsele prezentate pe site-ul nostru prin comanda online pe www.bijuteriabriliant.ro, din oricare din magazinele noastre sau prin comanda telefonica la numarul 0765 049 049. Puteti comanda produse de pe www.bijuteriabriliant.ro pe site-ul nostru cu conditia acceptarii Termenilor si Conditiilor mentionate pe acesta. Livrarea comenzilor se realizeaza la nivel national – pe teritoriul Romaniei, contra cost, la comenzi mai mici de 5000 de lei si gratuit la comenzi mai mari de 5000 de lei, prin curier rapid (partener FAN Courier). Pentru motive intemeiate, ne rezervam dreptul de a limita sau bloca accesul utilizatorilor pe perioada nedeterminata in vederea efectuarii de comenzi pe site, in cazuri justificate prin care, in baza conduitei sau activitatii clientului, se poate prejudicia in orice fel imaginea BIJUTERIA BRILIANT sau a site-ului www.bijuteriabriliant.ro. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea utilizatorilor in acest sens. Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA. Toate preturile afisate pe site in momentul comenzii dumneavoastra nu se vor modifica, fiind ferme. In cazul platilor online sau prin virament bancar, nu suntem responsabili pentru niciun alt cost suplimentar aplicat de catre banca dumneavoastra, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului dumneavoastra, in cazul in care moneda de emitere este alta decat Lei.

ANCA SILVER GOLD SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile care din pricina exclusiva a platformei pe care este instalat www.bijuteriabriliant.ro prezinta erori tehnice.

Procesatorul de plati online prin intermediul caruia se pot face plati online la achizitia produselor de pe acest site este EuPlatesc.

Pentru tranzactiile cu metale si pietre pretioase ANCA SILVER GOLD SRL. detine autorizatia ANPC nr. 8119

REZOLAVAREA RECLAMATIILOR

BIJUTERIA BRILIANT face tot posibilul sa comercializeze numai produse originale si de inalta calitate si sa asigure servicii pe masura, insa, daca aveti probleme legate de o comanda sau de un produs care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dna Ancuta Stanescu, la adresa de e-mail comenzi@bijuteriabriliant.ro

TRANSFERUL DE PROPRIETATE ASUPRA PRODUSULUI

Proprietarea asupra produsului va fi transferata catre dumneavoastra la livrarea acestuia, la adresa pe care ati indicat-o la plasarea comenzii si numai dupa incasarea integrala a contravalorii produsului.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala pentru orice imagini, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date aflate pe acest site sunt proprietatea BIJUTERIA BRILIANT sau ale furnizorilor sai, fiind utilizate cu permisiunea proprietarului de drept. Puteti accesa in mod liber site-ul nostru, dar aveti permisiunea sa utilizati sau sa distribuiti informatii de pe acest site, inclusiv texte, imagini, continut audio sau video etc. exclusiv pentru interesul dumneavoastra personal si nu pentru uz comercial. Aceasta se poate realiza cu conditia respectarii tuturor drepturilor de proprietate intelectuala si cu mentionarea sursei acestor informatii pe reproducerile respective. Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castiguri comerciale, nici nu va fi modificata sau incorporata in nici o alta lucrare, publicatie sau site. Utilizarea sau utilizarea incorecta a marcilor comerciale afisate pe acest site sau a oricarui alt continut de pe acest site, cu exceptia celor prevazute in acesti Termeni si Conditii, este strict interzisa. De asemenea, va informam ca ne vom exercita drepturile de proprietate intelectuala in conditiile legii, inclusiv prin urmarirea penala, pentru infractiuni grave.

In acelasi timp, daca doriti sa raportati o eventuala incalcare a dreptului de proprietate intelectuala sesizata pe site-ul www.bijuteriabriliant.ro, va puteti adresa in scris la adresa de email contact@bijuteriabriliant.ro.

UTILIZAREA SITE-ULUI SI POLITICA DE PUBLICARE PE SITE DE CATRE UTILIZATORI

Ca utilizator al site-ului nostru, aveti obligatia de a respecta urmatoarele cerinte: (a) nu veti folosi niciun element continut de acest site in scop ilegal, daunator, abuziv, invaziv asupra vietii private a unui alt utilizator, hartuitor, calomnios, defaimator, amenintator, stanjenitor, obscen sau care indeamna la ura. (b) nu veti incarca, posta, reproduce sau distribui orice fel de informatii, imagini, software sau alte materiale protejate prin drepturile de autor sau orice alt drept de proprietate intelectuala (precum si drepturile de publicitate si confidentialitate) fara a obtine in prealabil permisiunea proprietarului acestor drepturi; (c) nu veti colecta sau stoca date cu caracter personal ale altor utilizatori; (d) nu veti utiliza site-ul in scop comercial fara aprobarea in scris a BIJUTERIA BRILIANT; (e) nu veti incarca, posta, trimite prin e-mail sau pe orice alta cale niciun fel de materiale publicitare sau promotionale pe site-ul BIJUTERIA BRILIANT fara aprobarea noastra expresa; (f) nu veti incarca, posta, trimite prin e-mail sau pe orice alta cale niciun fel de materiale care contin virusi sau alte coduri, fisiere sau programe care pot intrerupe, limita sau interfera cu functionalitatea site-ului sau a oricarui software, hardware sau echipamente de telecomunicatii. Orice incalcare a obligatiilor de mai sus atrage dreptul BIJUTERIA BRILIANT de a sterge continutul publicat de dumneavoastra pe site, anularea definitiva a dreptului de utilizare a site-ului nostru si exercitarea drepturilor in conditiile legii, inclusiv prin urmarire penala pentru infractiuni grave. In anumite zone dedicate ale site-ului nostru, aveti posibilitatea de a transmite review-uri despre produse, intrebari, mesaje sau raspunsuri scrise, imagini sau alte materiale. Va incurajam sa va exprimati opiniile asupra produsului cumparat sau a modului de functionare a acestuia, care pot fi atat pozitive cat si negative. Prin utilizarea acestor functii, sunteti de acord sa nu trimiteti sau sa postati niciun continut ilegal, daunator, abuziv, invaziv asupra vietii private a unui alt utilizator, hartuitor, calomnios, defaimator, amenintator, obscen sau care indeamna la ura, violent sau inacceptabil sau necorespunzator in orice mod; ca nu veti trimite sau posta continut cu informatii personale despre nicio persoana, incalca intimitatea oricarei persoane sau entitate sau ca nu veti include niciun obiect asupra caruia aveti o obligatie contractuala de a pastra confidentialitatea; ca nu veti fura identitatea niciunei persoane sau organizatii, inclusiv dar fara a va limita la personalul BIJUTERIA BRILIANT; sa nu prezentati in mod fals o afiliere cu o alta persoana sau organizatie; ca nu veti trimite sau posta continut care contine virusi, fisiere corupte sau orice alt software sau programe similare care ar putea afecta negativ functionarea site-ului sau caracteristicile acestuia. Intelegeti si sunteti de acord ca nu aveti dreptul de proprietate asupra niciunui cont pe site-ul nostru sau a continutului de utilizator. Ne rezervam dreptul de a anula contul sau de a sterge tot continutul de utilizator asociat contului dumneavoastra in orice moment si fara notificare, in cazul in care consideram ca ati incalcat acesti termeni, legea sau din orice alt motiv. Pentru mai multa siguranta si fara a limita efectul celor de mai sus, ne rezervam dreptul de a modifica, edita sau elimina orice continut de utilizator sau de a cere unui utilizator sa modifice sau sa editeze continutul sau de utilizator, in cazul in care o reclamatie sau o notificare privind materialele care se presupune ca incalca drepturile de autor sunt primite cu privire la continutul de utilizator sau din orice alt motiv. Prin afisarea, publicarea, transmiterea oricarui continut de utilizator pe sau prin intermediul site-ului nostru, acordati in mod irevocabil catre BIJUTERIA BRILIANT o licenta neexclusiva, irevocabila, perpetua, la nivel mondial, de a utiliza, publica si a distribui orice astfel de continut de utilizator, fara obligatia vreunei plati catre dumneavoastra sau catre o terta parte.

LIMITAREA RASPUNDERII

BIJUTERIA BRILIANT nu este si nu poate fi facut raspunzator pentru orice daune directe, indrecte sau accidentale care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul, din erori, omisiuni, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, intreruperi, stergerea fisierelor sau erori de email, virusi, intarzieri de functionare sau transmitere, care nu se datoreaza culpei sale. Prin crearea si utilizarea contului de client, va asumati raspunderea pentru pastrarea confidentialitatii datelor de inregistrare in cont si pentru gestionarea accesarii acestuia. De asemenea, sunteti responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului de pe site. Imaginile si caracteristicile produselor prezentate pe site sunt puse la dispozitie de producatori si furnizori ai BIJUTERIA BRILIANT si nu ne asumam raspunderea pentru acuratetea, integritatea sau exhaustivitatea continutului furnizat pe site.

LINK-URI

Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri. Acestea sunt puse la dispozitie pentru a veni in sprijinul dumneavoastra si ca o cale suplimentara de acces la informatiile continute pe site-ul nostru. Nu am realizat o analiza a tuturor informatiilor de pe aceste site-uri si nu suntem responsabili pentru continutul acestora sau orice alte site-uri sau alte produse sau servicii care pot fi oferite prin acestea. Includerea link-urilor catre alte site-uri nu ar trebui privita ca o aprobare a continutului site-urilor respective. Se pot aplica diferiti termeni si conditii pentru utilizarea acestor site-uri. BIJUTERIA BRILIANT nu este si nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de pierderi, daune sau alte obligatii care rezulta ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a oricaror site-uri conexe.

UTILIZAREA SITE-ULUI

BIJUTERIABRILIANR.RO nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de achizitiona, de a trimite sau posta informatii pe www.bijuteriabriliant.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul si pe raspunderea reprezentantului legal al minorului. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului www.bijuteriabriliant.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. In cazul pierderii parolei sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, va rugam sa ne sesizati in cel mai scurt timp posibil folosind datele de contact postate pe www.bijuteriabriliant.ro. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem fi, sub nici o forma, direct sau indirect, responsabili pentru postarile dumneavoastra pe site, incluzand, dar nelimitandu-se la informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

FORTA MAJORA

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legilor care guverneaza Romania. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.bijuteriabriliant.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Shopping Cart

Completeaza Formularul De Retur